My Little Angle

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

ANNOUNCEMENT!!!

Assalamualaikum,

Kepada pelanggan yang dihormati

BERMULA 1 APRIL 2010

Saya TIDAK mengambil sebarang tempahan dan TIDAK mengadakan kelas Popcake. Tetapi anda boleh membuat TEMPAHAN dan menghadiri KELAS POPCAKE dengan student2 PopCake2u yang berhampiran dengan anda. Sila lihat link STUDENT’S BLOG di sebelah kanan blog.


tQ.

Sunday, May 17, 2009

Steam Buttercream for Hantaran (NEW PRODUCT)

Finally, at last dapat jugak pergi cooking class belajar method Steam Buttercream ni....thanks to Chef Asma sebab ajarkan method ni..really appreciated it....Kek ni mmg sedap...teksturnya yang smooth dan krimnya yang lembut dan sgt sedap utk dimakan....sesuai utk dijadikan hantaran atau aturcara potong kek....



Cake : Moist Choc Cake / Buttercake / Fruit cake
Topping : Steam Buttercream
Price : 1 kg -> RM60 ++

2 comments:

Bario said...

tgk gaya macam sedap dimakan...taniah diucapkan pada kak ena sebab belajar buat steam buttercream nie... kalo boleh buat kek chocolate indulgene mcm secret recipies nyer style...

PopCake2u said...

mmg sedap pun Bario, ko tk rasa ari tu eh? Kak ena bagi makan satu opis...hahahah...