My Little Angle

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

ANNOUNCEMENT!!!

Assalamualaikum,

Kepada pelanggan yang dihormati

BERMULA 1 APRIL 2010

Saya TIDAK mengambil sebarang tempahan dan TIDAK mengadakan kelas Popcake. Tetapi anda boleh membuat TEMPAHAN dan menghadiri KELAS POPCAKE dengan student2 PopCake2u yang berhampiran dengan anda. Sila lihat link STUDENT’S BLOG di sebelah kanan blog.


tQ.

Thursday, May 21, 2009

I Believe I Can Fly Cupcakes

I Believe I Can Fly Cupcakes, gimik jer tuh.....
Order ni from Wawa, Rifdi's wife. Hadiah utk Rifdi sbb nak fly ke ....(tmpt dirahsiakan)....Ni pun dikira last minute order....Sebenarnya byk idea nk buat, nk buat figurine kapal terbang la, macam2... tp disebabkan kepenatan yang amat sgt, ni jer la hasilnya....bunga2 jer...harap Wawa suka dgn cuppies nie...





Details : Moist Choc Cake + buttercream
Price : RM40

1 comments:

Nora said...

hai salam perkenalan..lawat blog sy.. ketahui lebih lanjut mengenai produk marykay dan peluang tambah pendapatan sebagai Beauty Consultant