My Little Angle

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

ANNOUNCEMENT!!!

Assalamualaikum,

Kepada pelanggan yang dihormati

BERMULA 1 APRIL 2010

Saya TIDAK mengambil sebarang tempahan dan TIDAK mengadakan kelas Popcake. Tetapi anda boleh membuat TEMPAHAN dan menghadiri KELAS POPCAKE dengan student2 PopCake2u yang berhampiran dengan anda. Sila lihat link STUDENT’S BLOG di sebelah kanan blog.


tQ.

Sunday, September 26, 2010

PopCake jadi sensasi baru

Akhbar Sinar Harian 12.09.2010



TERIMA KASIH PADA SEMUA DIATAS UCAPAN DAN SOKONGAN YANG DIBERIKAN SELAMA INI, DIHARAP KITA DAPAT HIDUPKAN FENOMENA POPCAKE SETARAF DGN CAKE DAN PASTRY YANG LAIN!!....LOVE U ALL!


d'little kitchen:
"congratulations.."

Mamayaya:
"Mamayaya Zone mengucapkan sekalung tahniah dan amat berbangga dengan pencapaian Ena dan PopCake2u. Semoga PopCake2u bertambah maju dan digemari ramai! "

adiWidget:
"Tahniah dari adiWidget. Moga Sukses selalu ;-) Salam Ceria! "

ahmad syafeeq:
"tahniah diucapkan.moga kejayaan & rezeki terus bertambah dalam keberkatan"

Edibleprint:
"Kami dari Edibleprint juga ingin mengucapkan tahniah :) Semoga terus success dan maju lagi!! "

Azura Sabri:
"Congrate Ena..and thanks for the support dan tunjuk ajar yg diberikan."

boxhousestudio:
"tahniah geng"

Noorliyah:
"tahniah , sambung master lagi .akak dah tak larat nak sambung master, master in baking kot"

Nur Ain Roslan:
"TAHNIAH DARI SAYA..HARAP TERUS MAJU KEHADAPAN..."

Erena Abdul Majid:
"Wah fofular dah skrg ni ye. he3. nk sambung belajar? Rajin tul ena nih. Apa pun kak ena ucap kan good luck."

InaSaly:
"tahniah ena..atas kejayaan tu..lina tumpang gembira.."

puteri rozlina:
"tahniah ena, kalau ada kelas baru, saya berminat utk menghadirinya,,jgn lupa inform saya ye.."

Solha:
“Semoga lebih dan lebih berjaya. Dan doakan kami student2 yg lps boleh berjaya cam k.ena... ;)”

Rosilawati Ayob:
"Tahniah kak ena...moga bertambah murah rezki akak...best la dpt further study lg..tahniah skali lg..good luck n wish u all d best...^_^”

SfcintaKasih :
"dari sfcintakasih mengucapkan tahniah diatas kejayaan anda.. semoga terus maju.. chaiyok2!!"

Solha:
"K.Ena, tahniah ye ! Semoga lebih dan lebih berjaya. Dan doakan kami student2 yg lps boleh berjaya cam k.ena... ;)"

Ila Ayob:
"tahniah kak ena...moga bertambah murah rezki akak...best la dpt further study lg..tahniah skali lg..good luck n wish u all d best...^_^"

COMMENT DARI FESBUK:

Nurul Niza Osman:
"wahh.. dah masuk paper.. Tahniah Ena!!! Semoga semakin maju.."

Sharin Hazlin:
"wahh ena.. Alhamdulillah... makin maju!! .... Tahniah Na.. :)"

Aziz Riadi:"
Tahniah Ena, really proud kengkawan buat business."

Noor Eliza:
" Wow! I just saw this..congrats! Camne nak order? "

Salina Musa:
"tahniah ena. besday anak aku dah dekat ni. boleh la ke hantar sampai manjung perak?"

Maznah Awang:
"Tahniah Ena...tumpang bangga tgk bisnes awk semkin maju"

Erlena Janesach Jattsach:
"Ena.. harga camna??? nak order nih?? camna nak pilih??"

Nor Faimah Abdul Karim:
"Tahniah Ena... semoga bertambah maju lagi pada masa akan datang"

Shida Faizal:
" wah.. usahawan berjaya! Tahniah..."

Lily Marlina Ab Ghani:
"tahniah ena"

Hanim Selamat:
"
Tahniah.. tak sangka ada member dah jd usahawan wanita... caya la.."

Aza Abdul:
"TAHNIAH ina, semoga akan lagi berjaya di masa akan datang"

Dian Azmi:
"best ni! baguslah Zuriana..sooo proud of you!"

Boyghazy Ariff:
"Bolehlah saya order..:)"

As Ni Za:
"Tahniah Ena!"

Sam Husin:
"Wahhh dah maju...Tahniahhhhh Ena!"

Linda Aidiel:
"Tahniah Na. Maju dah sekarang nie."

Hanae Chan:
"tahniah kak ena.. kami tumpang bangga :)"

Sii Norain Napiah:
"tahniah ena...smoga bertambah maju dan berjaya lagi..amin...aku doakan ko kaya, berjaya dan berkat..amin..".

Aniey Haini:
"Tahniah beb!! Bangganya dgn kawan aku ni.."

Shanorma Sher:
"wah bagus tol...congrats...order nnti kira ada discountla ek..."

Zikry Hanafiee Ali:
"kak ina msuk paper wahhh thniah kak

Khairul Nizam Khairuddin:
"glamer u.."

Syahrul Nizam Junaini:
"Tahniah! Semoga bisnes terus hebat!"

2 comments:

farhana said...

dpt jugak bdnku msk paper..

Ena Malek said...

wah!bangga giler tuhhh...hebat hebat hebat